Alt om Bergen Inneklima

Kampanje på varmepumper!

Selv om sommeren nærmer seg, kan det være en perfekt tid å vurdere en kostnadseffektiv varmekilde som varmepumpen. På den måten kan du være godt forberedt når høsten kommer. Og det er også verdt å merke seg at varmepumpen kan brukes til kjøling om sommeren, noe som gir ekstra fordeler.

I fjor opplevde vi stor etterspørsel og lange ventetider for installasjon av varmepumper når kulden satte inn. Derfor har vi nå en kampanje med en god pris på varmepumper, slik at du kan nyte varmen gjennom sommeren og være klar når dagene plutselig blir kortere og kaldere igjen.

En varmepumpe kan hjelpe deg med å spare flere tusen kroner hvert år. Det er en investering som kan gi deg avkastning allerede i dag.

Nå har du som bor i Bergen også mulighet til å søke om inntil kr 10 000,- i støtte når du skal kjøpe varmepumpe. Du kan etter 10. Mai kjøpe varmepumpen før du søker om støtten.

Vi har kampanje på følgende varmepumper

Få et uforpliktende tilbud

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter